domingo, 17 de abril de 2011

The Flaming Lips and Stardeath and White Dwarfs with Henry Rollins and Peaches doing "The Dark Side of the Moon"



Els més puretes diran que això és la basura més gran del món discogràfic, però que voleu que us digui, m'encanten les apostes arriscades,  m'encanta que hi hagi gent que no es quedi en la mera interpretació dels temes més coneguts. Potser no la claven en tots els temes, però tenen punts interessants, punts que els més indies i els més guais del panorama blogger no han dubtat en criticar. 

Posant un exemple, la cançó "Time" comença amb el so d'una alarma d'un iphone, seguit d'altres sorolls, entre ells gent estossegant i recuperant l'alè. Bé, en comptes de pensar per què un grup com Flaming Lips amb un bon ventall de discs a les esquenes han proposat això, s'han limitat a dir que s'havien tornat folls. Potser no s'han posat a pensar "Time" és una cançó que, si no m'equivoco, va estar concevuda per criticar com la nostra societat està emmalaltint per aquest estrés provocat per unes vides massa marcades pels rellotges i les obligacions autoimposades, un preludi del que més tard se'n denominaria "slow-movement" (en Carl Honoré és un dels seus predicadors). 

Sol espero que li doneu una oportunitat. No comencem a fer com els snobs que tan sols veuen pel·lícules amb pressupost moderat i actors desconeguts (que no dic que no les haguem de mirar!). La música és evolució, i en l'evolució es basa la história, en gent que no en tenia prou amb interpretar els clàssics.


Tracklist:

1. Speak to Me/Breathe (feat. Henry Rollins and Peaches)
2. On the Run (feat. Henry Rollins)
4. The Great Gig in the Sky (feat. Henry Rollins and Peaches)
5. Money (feat. Henry Rollins)
6. Us and Them (feat. Henry Rollins)
8. Brain Damage (feat. Henry Rollins)
9. Eclipse (feat. Henry Rollins)












No hay comentarios: